Du kan använda kreditkort eller betalkort t ex Mastercard, Visa eller Pay Pal för att betala för:
delar av eller hela grundkursen i Joomla 3
del 1 och del 2 av Kundvagnskursen i Joomla 3
kurser om Excel

Priserna som anges i artiklarna är exklusive moms. Moms tillkommer med 25%.

Anvisningar

Det vanliga är att man betalar via ett betalkort eller kreditkort eller via PayPal. Mer info om hur en sådan betalning går till visas nedan. 

Det går också att få en faktura i en pdf-fil. Man betalar till ett bankgirokonto. Om du vill ha en faktura så så kan du skicka e-post till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Ange namn, gatuadress, postnummer och ort samt förstås e-postadressen. Tala också om vad du beställer. Det tar dock då någon dag extra innan pengarna kommer fram och innan du får tillgång till kursen.

Om du tänker betala via betalkort eller kreditkort så gör du så här:

Gå först till de olika artiklarna om kurserna. Klicka sedan i slutet av artikeln på "Lägg till i kundvagn". 

När du har klickat på "Lägg till i kundvagn" så kommer du till PayPal vilket du kan se på webbadressen. PayPal's sida använder "https" dvs du kommer till en säker krypterad sida när du skall betala.

Sedan kan du till vänster klicka på "Continue shopping" om du vill köpa ytterligare en kurs. Om du då får frågan om du vill stänga fliken så svarar du Ja. Du kommer nu tillbaka till visningen av artiklarna. Du kan nu välja en kurs till genom att klicka på "Lägg till i kundvagn" i en annan artikel. När du har lagt till de kursdelar som du vill köpa i kundvagnen så klickar du på "Check out" (Betala). Sedan kan du välja hur du vill betala. I den översta rutan till höger betalar du om du har ett PayPal-konto och vill betala från det. Den nedersta rutan till höger "Har du inget PayPal-konto?" (Don´t have a PayPal account?) väljer du om du inte har ett PayPal-konto och om du vill betala direkt med ett betalkort eller kreditkort t ex med hjälp av Mastercard eller VISA.

Samtidigt med betalningen kan du lämna ett meddelande till mig som säljare. Meddelandet kallas "Lägg till information till säljaren". Klicka ev på Add (Lägg till) och lämna ett meddelande.

När du har fyllt i alla data så klickar du längst ned på knappen Pay (Betala).

När du har beställt och betalat en av kurserna så får du inloggningsdata via e-post. 

Om du vill kontakta mig t ex pga problem när det gäller betalning av kurserna så kan du skicka e-post till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..