joomla3 sc1 150x113Detta är ingen fortsättningskurs. Kursen var förr i 2 delar men numera finns bara 1:a delen (Joomla 3 d sc1 - 99 kr inkl moms) kvar. Den består av 5 övningar. I denna första del genomgås exakt det som man måste göra med en Joomlaplats innan man kan komma igång med den. Den här kursen kan alla som skall göra något i Joomla använda sig av som en kontroll av att man har gått igenom allt som behövs innan man startar så att man skall slippa att gå tillbaka ofta och fixa sådant som man har glömt. Dessutom innehåller kursen i 5:e övningen hur man skapar kategorier och artiklar.

Om du inte har någon plats att öva på så finns en artikel med en utförlig beskrivning av hur man skaffar sig en gratis domän och en gratis eller en billlig plats på ett webbhotell.

PRIS EXKL MOMS

excel2010 150x113

 Kursen innehåller 130 A4-sidor och 352 skärmurklipp.

I kursen skall du huvudsakligen öva dvs hela tiden göra något men ibland ingår det också en berättande text som blandas med det övriga innehållet. Kursen innehåller blandade övningar med utförliga förklaringar.I varje övning visas först själva uppgiften. Därunder visas vanligtvis ett förslag jämte skärmurklipp som visar hur man kan lösa uppgiften. Ibland visas en länk till en film som visar hur man kan lösa uppgiften.

 Klicka på "Läs mer" så visas innehållsförteckningen. 

PRIS EXKL MOMS

excel2013 del1 150x113

Del 1 innehåller 133 A4-sidor och 489 skärmurklipp. Den innehåller flera utförliga exempel på nyheter i Excel 2013.

I kursen skall du huvudsakligen öva dvs hela tiden göra något men ibland ingår det också en berättande text som blandas med det övriga innehållet. Kursen innehåller blandade övningar med utförliga förklaringar. I de flesta övningarna visas först själva uppgiften. Därunder visas vanligtvis ett förslag jämte skärmurklipp som visar hur man kan lösa uppgiften. Ibland visas svaret direkt. Prova övning 1a gratis.

Klicka på "Läs mer" för att ta del av innehållsförteckningen. 

PRIS EXKL MOMS

excel2013 del2 150x113

Del 2 innehåller 95 A4-sidor och 340 skärmurklipp.

I kursen skall du huvudsakligen öva dvs hela tiden göra något men ibland ingår det också en berättande text som blandas med det övriga innehållet. Kursen innehåller blandade övningar med utförliga förklaringar. I de flesta övningarna visas först själva uppgiften. Därunder visas vanligtvis ett förslag jämte skärmurklipp som visar hur man kan lösa uppgiften. Ibland visas svaret direkt.

Klicka på "Läs mer" för att ta del av innehållsförteckningen. 

PRIS EXKL MOMS